Осми пораз рукометашица у Ваљеву: Наставиле црни низ

Црни низ настављен је и у Ваљеву, рукометашице Кикинде у нашем другом рангу у осмом колу претрпиле су осми убедљив пораз. Металац их је вечерас савладао 34:20, на одмору је било 21:9 за домаће, па су Ваљевке, сада с укупно три бода, овим уверљивим тријумфом против директног конкурента најавиле и  успешну борбу за опстанак, а Кикинђанке додатно закуцале на само дно.

Изабранице тренера Дејана Карановића пак без освојенога су бода, уз гол-разлику од минус 83, а у деветом колу у „Језеру”, у суботу од 15 сати, чекаће другопласирани састав Срема из Сремске Митровице.

ЖОРК КИКИНДА: Жак, Дрљача 4(3), А. Чубрило 4(3), Пантовић 1(1), Бјелић, Вукобрат, Матић, Стевановић, Степановић, Попадић 2, Н. Чубрило, Стојановић 4, Кнежев 1, Берта 3, Дејановић 1.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!