ОКИ Феникс домаћин 13. „Купа Кикинде” у седећој одбојци

Одбојкашки клуб инвалида Феникс, данас у дворани „Језеро” организује 13. „Куп Кикинде” у седећој одбојци. Такмичи се шест тимова: Искра (Бугојно), Бања Лука, Татабања (Мађарска), Смеч (Београд), репрезентација Србије и домаћи Феникс.

Турнир је пригодним речима отворио градоначелник Кикинде Никола Лукач, а представницима медија обратила се Јелена Чуданов, председница Спортског савеза Кикинде:

– Драго ми је да се овај турнир одржава по 13. пут и што нам долазе екипе и из других држава, а ове године имамо чак и судију и Мађарске. Све је на још вишем нивоу него ранијих година и увек ћемо да подржимо оваква такмичења, а колико чујем у плану је да идуће године буде још више учесника и то из још неких земаља.

Бранислав Драгин, тренер ОКИ Феникс, додао је:

– Овде су наши пријатељи који дуго долазе код нас, а и ми идемо редовно на њихове турнире. Ту је и репрезентација Србије која се спрема за првенство Европе у Италији и за коју наступа наш Кикинђанин капитен Феникса  Брандић, а ја сам члан стручног штаба. ОКИ Феникс иначе постоји 15 година што је дуг период за клуб оваквог типа, јер многи клубови у Србији су се и угасили.

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....