ОФК Кикинда остварила четврти тријумф у низу

Четвртом победом у низу, у Војвођанској фудбалској лиги „Исток”, ОФК Кикинда позиционирала се с 12 бодова на другом месту лествице, Новокозарчани, након другог ремија без голова на страни, нису више лидери, сада су трећи на табели с 11, Рускоселци марљиво увећавају јесењу бодовну залиху и заузимају пето место с 10 бодова, а у дербију клубова са шире територије града, у Великом Селу, Козара је уверљиво савладала тим ЖАК-а. Великоселци су након трећине јесењег дела сезоне с четири бода на 12. позицији, а ЖАК је 15, претпоследњи, с бодом мање.

ОФК Кикинда-Борац

Капитен ОФК Кикинде Небојша Ђукић, био је двоструки стрелац на Градском стадиону, у суботу против Борца из Старчева.

– Стварамо шансе, али још увек и промашујемо, као у првом делу против Борца којег смо требали раније „отворити” и уверљивије тријумфовати. Но, и оваква победа лепа је увертира за серију од четири тешка меча који нас очекују. Мене посебно радује податак да су петорица наших јуниора завршили овај меч, а међу њима био је и Петар Бајић који ме је заменио на терену и у судијском додатку постигао трећи погодак за наш тим – каже Ђукић.

Црвена звезда-Омладинац

Резултати петог кола: Козара – ЖАК 3:0 (Јовандић, Бунић, Ердељан), Младост – Јединство (К) 1:0, Војводина – Слобода 0:0, Бегеј – Полет 1:3, Пролетер – Јединство (БК) 0:2, Ц. звезда – Омладинац 2:1 (Коцкар двапут), ОФК Кикинда – Борац 3:0 (Ђукић двапут, Бајић), Јединство (В) – Раднички.

У шестом колу у суботу и недељу (16 сати), играће: ЖАК – Раднички, Борац – Јединство (В), Омладинац – ОФК Кикинда, Јединство (БК) – Ц. звезда, Полет – Пролетер, Слобода – Бегеј, Јединство (К) – Војводина, Козара – Младост.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!