ОФК Кикинда одиграла без голова у Инђији: Реми јесен украсио

Лош терен и снажан ветар у великој мери отежавали су посао обема екипама па је дерби сусрет у Инђији између Железничара и ОФК Кикинде завршен без погодака. Тако су Кикинђани у повратничкој сезони први део такмичења Српске лиге „Војводина” завршили у самом врху табеле,  с 27 бодова презимиће на трећем месту!

Добро су играчи клуба с именом нашега града ушли у данашњи меч, пребацили тежиште игре на домаћу половину дела терена, а један опасан покушај с дистанце имао је и Лолић, тада је голман Инђијаца одлично реаговао. Железничар је узвратио, али далеко ван оквира гола, мало потом уследила је конфузија у одбрани ОФК Кикинде, али све се добро завршило, корнером за домаће и то је у првом делу било све што су ривали приказали.

На почетку наставка наш голман Опарница није се дао изненадити на ветру, проследио је опасну лопту у корнер, а онда тек у 72. минуту детаљ вредан пажње, Инђијци су имали идеалну ситуацију, али је њихов играч тукао поред гола. Одмах потом домаћи су још једанпут запретили, тада из казненог простора, на срећу ОФК Кикинде и та је лопта завршила покрај стативе. И у 76. минуту узбуђење пред мрежом наше екипе, али повољно се окончало, а до краја више није било узбуђења па је наша екипа однела слађи део сремског плена пут севернога Баната.

ОФК КИКИНДА: Опарница, Лукић, Бељић, Бенке (Молнар), Мирков, Ивановић (Спајић), Мојсиловић, Дукић, Рафаел, Барбул (Радовановић), Лолић (Ђукић).

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА „ИСТОК”

И на војвођанском „Истоку” овога викенда на распореду је последње јесење коло, а од наша четири клуба данас је играла у Новим Козарцима Слобода, победивши 1:0, поготком Ковачевића у 43. минуту, тим Бегеја из Житишта. Великоселска Козара сутра ће у Идвор, ЖАК у Перлез, а Црвена звезда у Руском Селу чекаће од 13 сати Ковинце.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!