ОФК Кикинда из Срема наставља српсколигашку трку: Са свима на „равној нози”!

Последњу проверу пред наставак Српске лиге, Кикинђани су имали у суботу против Војводине у Перлезу. Минималан пораз претприли су након што су се испромашивали, а гол су примили у самом финишу. Како год било у припремном периоду, брише се. Следи оно најбитније, на прагу су борбе за бодове па шеф струке Владимир Шпоња резимира протекли период.

– Могао бих рећи да сам задовољан да се на крају нису догодиле неке повреде. Верујем ипак да ће бити саниране и да ћемо комплетни у Нове Бановце, Омладинцу. Кроз контролне утакмице уочљиво је било да нисмо деловали чврсто и дисциплиновано у одбрани као у јесењем делу првенствене трке и зато у последњој седмици покушавамо да исправимо, пре свега, те недостатке.

Није први стручњак Кикинђана задовољан ни реализацијом нападача.

– Добро је да смо стварали већи број шанси него у првом делу првенства, али је прецизност на ниском нивоу. Надам се да ће ипак све бити како треба када се будемо такмичили за бодове, премда нам је екипа још млађа него јесенас и требаће и времена и стрпљења да све дође на своје место.

Шпоња сматра да су клубови српсколигашке „Војводине” поприлично уједначеног квалитета.

– Готово све екипе освежиле су редове и незахвално је прогнозирати. Ми смо оптимисти и желимо да наставимо где смо јесенас стали. Фаворити за првака су: Словен, Железничар и Кабел, а наша је жеља, иако настављамо трку с трећег места, да будемо на „равној нози” са свима и да не уђемо у проблем када је реч о опстанку. Скромно се понашамо, али верујемо у своје могућности и да ће нам се мукотрпан рад током зимских припрема исплатити – јасан је Шпоња.

Д. П.  

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!