3 октобра, 2023

ОФК Кикинда десеткована у Качареву, али победа јој је једина опција

Дерби јесени на војвођанском „Истоку” између ОФК Кикинде и новокозарачке Слободе, према свему виђеном, окончан је најправеднијим исходом – ремијем 1:1. Лидер из Нових Козараца задржао је тако плус три бода у односу на другопласирани тим с Градског стадиона, а тренер ОФК Кикинде Јевто Јарчевић признаје да је његова екипа у дербију пружила најслабију партију ове јесени.

– Договорили смо се да ћемо другачије играти, али нам је проток лопте био изразито лош, нарочито у првом делу меча када смо и примили гол. Неочекивано смо били спори и неактивни, недостајало нам је агресивности, подбацили смо у битним детаљима и резултат је на крају реалан. Но, и поред свега промашили смо зицер у уводу, док још није било погодака, а утакмица је тада морала отићи у сасвим другом правцу, на нашу воденицу – каже Јарчевић.

Сабили су редове Кикинђани током ове седмице, имају великих кадровских проблема пред гостовање у Качареву.

– Нема алибија иако ће нам прва постава бити десеткована, што због повреда што због каротона, па на списку укупно имамо једва 15 играча. Свакој утакмици прилазимо на исти начин без обзира ко нам је ривал, тако и сада озбиљно радимо припрему меча против Јединства Стевића. Сабраћемо се и показати снагу колектива – јасан је Јарчевић.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!