Одбојка: Први несупех и прва победа

Пето коло било је на распореду у трећем и четвртом одбојкашком рангу, момци Кикинде први су пут поражени, а девојке Кикинде 0230 оствариле су прву победу док ће одбојкашице Кикинде играти у четвртак, дочекаће новосадске Лавице.

МОК Кикинда изгубила је 3:0 у Кулпину од истоименог тима, ривала за пласман у други степен, а у недељу, у „Језеру”, Кикинђани ће имати још један дерби, дочекаће Партизана из Бача.

МОК КИКИНДА: Грујић, Видицки, Олајић, Тривунчић, Ковачев, Симић, Рајковић, Миланов, Урошевић, Коковић, Грујичин, Падејчев, Тешин.

Девојке Кикинде 0230, претпоследње на лествици четвртог ранга, на свом терену савладале су 3:0 тим Крајишника, који је последњи, а следећи ривал Кикинђанкама биће Багљаш у Зрењанину док ће Кикинда гостовати у Бачкој Паланци другој екипи Паноније.

КИКИНДА 0230: Росић, Вуловић, Мадић, Савковић, Дамјановић, Пролић, Олајић, Радловић, Миладинов, Мијатовић, Цвејин, Ђурашиновић, Мохачи, Станић.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!