27 септембра, 2023

Градски челници сусрешће се са породицом Јурачић у жељи да помогну

Најцрње слутње након нестанка суграђанина Радована Јурачића, нажалост су се обистиниле. Породица Јурачић  званично је обавештена да је тело нађено код острва Серифос у Грчкој Радован Јурачић (44), након што је то потврдила ДНК анализа.

Упоређивањем генетског материјала Јурачића и његове мајке, утврђено је да је код острва Серифос извучено тело Радована Јурачића.

У тешким тренуцима када се угасила свака нада да је њихов супруг, отац, брат, син, можда, жив, породица се суочава са новом невољом. Немају довољно новца да преузму Радованово тело и допреме га у Кикинду где желе да га сахране.

Породица Јурачић замолила је све оне који су у прилици да им финансијски помогну. Након што упознати са овим случајем, градоначелник и његови сарадници сусрешће се у понедељак преподне са Радовановом супругом, како би изнашли начин да пруже помоћ унесрећеној породици.

Подсетимо, Радован је нестао 29. маја када се око 18 часова укрцао на брод у Атини до острва Кос. Два сата касније, чуо се са супругом Драганом. Како је испричала, позив се прекинуо, веза је била лоша, а њен супруг се од тада више није јављао.

У Грчку је Радован пошао у потрази за послом.  Две недеље од пријаве нестанка, тело Кикинђанина пронађено је на стенама код острва Серифос. Претпоставља се да је пао са трајекта, а детаље и околности случаја који је окупирао пажњу домаће, али и јавности у суседној Грчкој, треба да утврди истрага.

Сви који желе да помогну породици Јурачић, новац могу да уплате на рачуне: Драгане Јурачић, ул. Банатска 5а, Кикинда, динарски: 250204005918150020, а девизни: /РС35250204002045121022 .

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!