НОВО: Преузмите мобилну апликацију КИКИНДСКИ ПОРТАЛ. Једним кликом до градских вести

Драги наши читаоци, пријатељи и сарадници, на Гугл плеј продавници доступна вам је мобилна апликација Кикиндски портал за андроид уређаје. Доносимо вам најновије и проверене вести из свих области градског живота, сервисне информације, понуду послова, најаве догађаја, занимљивости, приче које вреде јер су паметне, информативне, забавне, поучне.

Пре три месеца, Кикиндски портал почео је са радом. Узлетели смо на медијско небо Кикинде са намером да вам понудимо квалитетан медијски садржај који ће одговарати највишим професионалним стандардима, али и бити прилагођен новим трендовима и све бројнијим генерацијама које вести сазнају путем мобилних телефона.

Екипа мала, али одабрана. Искусна, али и пуна ентузијазма. Спремна да вам у сваком тренутку 24/7, на мултимедијалној платформи, пружи најновије вести, упозна са актуелним темама из различитих области, истражи догађаје, донесе занимљивости специфичне за наш град.

Зашто да одете на Гугл плеј и преузмете нашу апликацију?

У сваком моменту једним кликом сазнаћете најновије градске вести, али и више од тога. Ми вам нудимо аутентичне приче и оригиналне видео садржаје из живота града које завређују вашу и нашу пажњу.

Преузимање и коришћење мобилне апликације бесплатно је и једноставно. Заузима врло мало меморијског простора. Путем апликације приступате нашем интернет порталу, али и нашим страницама на друштвеним мрежама инстаграм и фејбук. Ускоро и подкасту.

Иако најмлађи, први смо медиј у Кикинди који има мобилну апликацију.

Будите информисани, бирајте шта читате и гледате.

Мобилну апликацију Кикиндски портал можете скинути ОВДЕ.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!