Нови рокови реализације програма „Моја прва плата“

Због велике заинтересованости послодаваца и незапослених младих за учешће у програму „Моја прва плата“, процењено је да је у интересу свих учесника да се дефинишу нови рокови по фазама реализације програма „Моја прва плата“.

Пријављивање послодаваца и оглашавање слободних радних позиција реализује се до 7. новембра. Пријављивање незапослених младих за учешће у програму биће реализовано од 13. новембра до 6. децембра. Већ наредног дана послодавци ће почети избор кандидата  и трајаће до 22. децембра. На порталу „Моја прва плата“, најкасније до 29. децембра биће објављена коначна листа послодаваца са бројем изабраних извршилаца на оглашеним радним позицијама.

Закључивање уговора између Националне службе за запошљавање, послодавца и изабраног кандидата, којим се уређују међусобна права и обавезе је од 1. до 19. јануара  следеће године када и почиње спровођење овог програма.

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!