27 септембра, 2023

Неша Бриџис у кикиндском позоришту 14. марта

Вече једног од најпопуларнијих стендап комичара на нашим просторима Ненада Даниловића познатијег као Неша Бриџис на програму је 14. марта на сцени кикиндског Народног позоришта. Један од зачетника српске стендап сцене кикиндској публици представиће се комедијом „Шифра 40.01“.

„Страх, прастари непријатељ човека, колико нас гура напред и указује на потенцијалну опасност за коју морамо бити спремни, тако нас и блокира и паралише ако се предуго задржи у нама. Неша нам кроз ову представу указује на разлику између реалног и нереалног страха кроз лична искуства, сатирично из прве руке, објашњава превазилажење разноразних животних ситуација у којима се и сам нашао. Представа „Ф40.01“ је заправо Нешина дијагноза, а која је ваша дијагноза сазнајте доласком на представу, где ће управо Неша покушати да разбије страхове и учинити да на њих гледате из једног потпуно новог угла и да са представе одетете са тотално другачијим погледом на страх“- наводи се у најави.

Неша Бриџис је професионални ангажман започео 2010. године. Одржао је више од 2000 наступа у земљи и иностранству. Био је гост на бројним фестивалима у региону. Цена карте је 800 динара.

Фото: фејсбук Неша Бриџис

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!