„Недеља жена“ у Културном центру

„Недеља жена“ коју организује кикиндски Културни центар почеће у понедељак 6. марта концертом најлепших љубавних песама на ком ће наступити дугогодишња солисткиња Радио телевизије Војводине Александра Падров у пратњи Зорана Ковачевића, виолина, Петра Митровића, контрабас и Душана Радојчића, клавир. Концерт ће бити одржан у Народном позоришту са почетком у 20 сати, а улаз је бесплатан.

У уторак, 7. марта од 19 часова, у галерији Културног центра биће отворена изложба „Играрије“ Миње Чворић. Промоција књиге Симониде Милојковић „У загрљају принца таме“ биће одржана у четвртак 9. марта од 19 сати у великој сали Културног центра. „Недеља жена“ биће настављена у петак када ће, такође у великој сали Културног центра, публика имати прилику да погледа представу „Рођене“ Аматерског друштва „Бранислав Нушић“ из Шида.

У суботу 11 марта следи промоција књиге „На путу ка стотој“ Добриле Ивановски Чабрић, која ће бити одржана у Удружењу пензионера Кикинда са почетком у 18 сати.

 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!