Недеља жена у Културном центру

Недеља жена посвећена 8. марту и ове године ће бити организована у Културном центру. Како истиче Тања Ножица из ове установе културе пета је година како се кроз мноштво програма обележава Дан жена.

-Потрудили смо се да припремимо разноврстан и интересантан програм за све наше суграђане. У понедељак, 4. марта у 19 сати биће отворена изложба под називом „Чаролија маште“ наше дугогодишње сараднице Љиљане Богосављев које организује и истоимену радионицу за децу већ пуних 13 година. Ово је њена прва самостална изложба слика – каже Тања Ножица.

 

Професорка докторка Споменка Мујовић биће гошћа у уторак у 19 часова. Овом приликом 81-једногодишњакиња промовисаће своју књигу „Подржи свој живот“. Наредног дана у исто време је представа „Чорба од канаринца“ аматерског позоришта „Јовица Јелић“ из Банатског Карађорђева, у режији Милана Мартиновића. Преподневни сати у четвртак резервисани су за предшколце вртића „Полетарац“ који ће израђивати честитке за 8. март. Истог дана у 19 сати је промоција књиге Јелене Бачић Алимпић „Последњи сати“.

У суботу, 9. марта Културни центар организује ликовну колонију која ће окупити 22 жене из Бечеја, Новог Бечеја, Карађорђева, Зрењанина, Банатског Великог Села, Мокрина и Кикинде.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!