Наковчани се не одричу првог места у Подручној лиги: Полет јачи за петорицу, чека се и шести!

Полет, у Подручној фудбалској лиги Зрењанин, зимује на другом месту које води у доигравање за пласман на војвођански „Исток”, има седам бодова мање од водећег Напретка из Честерега, али, према речима потпредседника клуба истовремено и капитена екипе Кристиана Драганова, Наковчани се не одричу борбе за прво место.

Довели су петорицу: Даниела Кочиша из великоселске Козаре, Игора Фучака, Јована Будаиа и Марка Крнића из кикиндског ЖАК-а, а активирао се након краће паузе и Борислав Симин, такође бивши члан „жутих мрава”.

– Планирамо још једно појачање за крај и за нас ће тада бити завршен прелазни рок. Нико нас није напустио па ће тренер Александар Кресоја бити на слатким мукама, а прозивка је заказана за 21. јануар. Већ у другом колу наставка трке чекаћемо Честережане па ћемо, ако на самом старту пролећа остане исто одстојање, имати прилику да приђемо на минус четири бода заостатка, а онда ће све бити отворено – јасан је Драганов.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!