Најмлађи имали „ватрено крштење”, следи најважнији дан за сениоре ЏК Партизан

Најмлађи чланови кикиндског Џудо клуба Партизан имали су „ватрено крштење” на Меморијалном турниру „Жељко Николић” у Бечеју, на којем су Милош Полић и Невен Стојков заузели пета места, а прву екипу клуба из нашег града очекује најважнији дан у години. У суботу, у Београду на распореду је дводневна Суперлига Србије у џуду. Кикинђани ће бити у групи с екипама из главног града: Жандармеријом и ОЏК Београдом.

– Надамо се победи над Жандармеријом, реално је да их добијемо и на тај начин осигурамо опстанак у елити. Против ОЏК Београда бићемо растерећени иако ће тај наш ривал бити апсолутни фаворит – каже тренер Владимир Крстеканић.

Ако буде према очекивањима, Кикинђани би се потом у репесажу састали с Црвеном звездом.

– Објективно, ту готово да немамо шанси за пролазак даље, па би  за нас надметање било завршено првог дана, Звезда би се пласирала у завршни недељни део када ће Србија добити новог првака, али ми бисмо свакако испунили  циљ за ову сезону – јасан је Крстеканић.

Тродневне мини-припреме уочи Суперлиге Србије, најбољи џудисти Партизана обавили су у Источном Сарајеву као гости тамошњих клубова: Рандорија и Фамоса.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!