На радост малишана у Банатском Великом Селу окитили јелку у центру

У Банатском Великом Селу организовано је свечано паљење расвете на новогодишњој јелци у центру села. Како сазнајемо, идеја је потекла од мештанке Ђурђине Војводић.

-Имам бебу од четири месеца и пре две недеље дошла сам на идеју да окитимо јелку у селу којој ће се сви радовати. Мештани су прихватили иницијативу и укључили се тако да смо сви заједно учествовали у новогодишњој магији. Надам се да ће ово прерасти у традицију и да ћемо сваке године имати прелепо окићено село – рекла је Ђурђина Војводић и додала да без малих помагача не би успели пуно тога да ураде.

Са Ђурђином су Бранка Карановић и Милица Шипка од почетка учествовале у реализацији ове идеје. Подршка је стигла и од Месне заједнице, али и осталих Великоселаца.

Да би све било бајковито, како и треба да буде за Нову годину, ту је био и Деда Мраз који је стигао на кочијама и на радост малишана делио је слаткише. Куваним вином послужени су старији који су присуствовали паљењу новогодишње расвете.

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!