Мушка АРКУС лига: И други београдски „вечити”, убитачно по Кикинди

У размаку од девет дана, у такмичењу АРКУС лиге, после „црно-белих” и други београдски клуб, Црвена звезда, уверљиво је славио против Кикинде – 37:26. У дворани „Шумице” у главном граду, „црвено-бели” су били још и убитачнији по Кикинђанима за разлику од свога вечитог ривала недавно у „Језеру”, који је тада у другом делу прикочио чувајући се за европске обавезе.

Вечерас је на полувремену водила Звезда 19:14, а и већ тада све је могло бити уверљивије у корист Београђана, но у финишу првог дела наш голман Гаћиновић некако је одржао наду. Још је само почетак наставка био занимљив, али већ тамо негде од 40. минута распао се цели систем Кикинђана и Звезда је у последњих дведесетак минута одрадила шутерски тренинг непрестано правећи све већу разлику.

Последњи ривал Кикинде у јесењој полусезони биће лесковачка Дубочица, наредног викенда у „Језеру”.

Кикинда: Балабан 1, Кукић 3, Босанчић 3, Лисица 3, Костић, Трнинић, Егић 2, Мишков (3 одбране), Шијан 4, Врговић 4(2), Панић 1, Комарек 3, Илијин 2, Гаћиновић (три одбране). 

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!