1 октобра, 2023

МУП позива грађане да, без последица, предају нелегално оружје

Из Министарства унутрашњих послова Републике Србије позивају грађане који поседују нерегистровано оружје да га од данас, 8. маја, до 8. јуна ове године, предају најближој полицијској станици.

Грађани који, током овог периода, предају нерегистровано оружје, неће кривично одговарати, нити сносити било какве последице, а не морају доказивати ни порекло оружја, рекла је Јелена Лакићевић, начелник Одељења за оружје из Управе за управне послове, МУП-а.

„Позивамо грађане који поседују нелегално оружје да се одазову овом позиву, обрате најближој полицијској станици и предају оружје за које немају исправе о оружју“, поручила је Лакићевићева и прецизирала да се позив односи на све врсте оружја, аутоматско као и свако друго оружје, минско-експлозивна средства, делове за оружје и муницију коју су противправно држали.

„Уједно, Министарство унутрашњих послова позива и оне грађане који нису предали полицијским станицама на чување оружје након смрти власника, да то сада и ураде“, истакла је Јелена Лакићевић.

Оружје у нелегалном поседу грађани у наведеном периоду, без икаквих последица, могу предати сваког дана, од 7 до 19 сати.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!