1 октобра, 2023

Милорад Барбул, уочи подизања пехара у суботу: Победа на опроштају од домаће публике!

Као неприкосновени лидери на војвођанском „Истоку”, фудбалери ОФК Кикинде, новог-старог српсколигаша, сачували су углед и у Перлезу, ремизиравши у одличном такмичарском мечу. Средином првога дела – шок, али не у резултатаском погледу. Тада је млађани Милорад Барбул пао на траву обливен крвљу.

– Крварење ми је некако заустављено, а издржао сам на терену до одмора. Иначе, утакмица је била с много дуела, притискали смо Перлежане 90 минута, а, на супротној страни, они нас нису угрозили па је остао реми без погодака. Сада, на опроштају од домаће публике у овој сезони, желимо победу – истиче Барбул.

Тренер Јевто Јарчевић хвали и Барбула и целу екипу.

– Ретко то чиним, али одиграли су сјајно против изванредене Војводине. Били су моји момци мотивисани, храбри и дисциплиновани. У потпуности су контролисали меч и само су голови недостајали за комплетан утисак – каже Јарчевић.

Бегеј ће у суботу тражити бодове спаса на кикиндском Градском стадиону, а очекује се пре утакмице и додела победничког пехара ОФК Кикинди.

– Обећали смо себи да ћемо до краја бити у такмичарском ритму, а свечарска атмосфера представљаће нам додатни мотив да савладамо Житиштане – јасан је Јарчевић.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!