21 септембра, 2023

Мартовски базар: идеална прилика за шетњу, дружење и пазар

Свашта се могло данас видети и пазарити на Мартовском базару који је окупио чак 46 излагача. Произвођаче хране и пића, накита, декоративних предмета, различитих аксесоара па до узгајивача цвећа и украсног биља објединила је данашња понуда на штандовима на градском тргу.

Туристичка организација Града Кикинде организовањем базара пружа одличну прилику локалним произвођачима да представе своје производе и тако лакше нађу пут до тржишта, као и да промовишу новине у свом асортиману. Удружења и установе такође, радо користе прилику да се и на овај начин представе суграђанима. Међу данашњим излагачима је био и Центар за пружање услуга социјалне заштите.

– Имамо икебане, декупаж, свеће, украсне флаше, као и честитке које смо правили. Доста тога је у знаку предстојећег празника 8. марта. Са пуно љубави и среће све то правимо и једва чекамо сваку прилику кад можемо суграђанима то да представимо- каже Светлана Калинов, корисница услуга ове установе социјалне заштите.

Из Иђоша су на базар стигла вина, али и рукотворине вредних жена из тамошњег Удружења.

-Донеле смо ручне радове као и гибанице са маком, штрудлице, разна пецива. Често учествујемо на базарима- наводи Слободанка Гецић из Удружења жена Иђош.

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!