Марко Вукобрат, спортски директор ОФК Кикинде: Титула без помоћи ривала и арбитара

У трилер завршници, водећа на војвођанском „Истоку”, ОФК Кикинда прекјуче је стигла до победе од 2:0 над Црвеном звездом из Руског Села. На тај начин, како напомиње спортски директор Кикинђана Марко Вукобрат, продужен је сигуран јесењи ход.

– Најпре, наши момци заслужују једно велико браво за победу на врло тешком терену. Рускоселци су се организовано бранили, као и у првој утакмици јесенас, са 10 играча и опет су пружили 120 посто против нас. То нас радује, нашој победи то још више даје на значају. Једино је остао горак укус, због јесење борбе те исте екипе из Руског Села против нашег конкурента за прво место… – каже Вукобрат.

Жели спортски директор с Градског стадиона још посебно да истакне.

И да развејемо дилему која заправо није нити постојала. Пенал за ОФК Кикинду, у суботу, био је чист као суза па је и наша победа иста таква, беспрекорна. Интензитет фаула имао је снагу и то су сви видели, а нека се јави неко и негира да стајна нога нашег капитена Ђукића, приликом тог прекршаја, није била најмање 30 центиметара унутар казненог простора. Знају то сви играчи и нашег и тима Рускоселаца, који су били у близини места фаула, а и многи гледаоци, и наши и симпатизери гостију, који су били у равни шеснаестерца Рускоселаца.

У ОФК Кикинди не крију циљ, али им је битан и начин на који ће се експресно, након сезоне, вратити у Српску лигу.

Хоћемо у виши ранг, али искључиво на терену, без помоћи судија и без пуштања ривала. Доказ је јесен, тада смо оштећени у више наврата и да није тога било, наша бодовна разлика у односу на прве пратиоце била би сада много већа – јасан је Вукобрат.

Don`t copy text!