1 октобра, 2023

Марко Вукобрат, спортски директор ОФК Кикинде: Имамо разлога за оптимизам, атмосфера је сјајна

Као што смо већ најавили прекјуче, фудбалери ОФК Кикинде стартоваће сутра од 17 сати као повратници у Српској лиги „Војводина”, дочекаће екипу Омладинца из Нових Бановаца, а данас на Градском стадиону новинарима су се обратили тренер Владимир Шпоња и спортски директор Марко Вукобрат.

– Стигао је и тај дан, екипа је доста измењена, трудили смо се да нађемо адекватна појачања, а као што смо планирали довели смо и новог тренера. Имамо девет новајлија и надам се да ћемо са свима њима и староседеоцима направити добар резултат и постати стабилан српсколигаш. Знамо да се нисмо добро провели пре две године и покушали смо да извучемо поуке и да побољшамо све што смо могли. Припремне су прошле добро, напорно су тренери и играчи радили, а резултат ћемо видети од сутра, ја се надам најбољем – рекао је Вукобрат.

Имаће ОФК Кикинда једну од најмлађих екипа у лиги.

– То је чињеница, али није алиби. Мислим и да смо погодили појачања, атмосфера је сјајна тако да смо оптимисти, иако смо опрезни и не обећавамо ништа, али жеља и клуба и града је да будемо стабилан клуб у овом рангу, као и да добрим играма привучемо публику – јасан је био Вукобрат.

Шеф струке Шпоња нахвалио је сутрашњег ривала из Нових Бановаца, али и напоменуо:

– Хоћу да верујем да код год дође у Кикинду не може да буде фаворит. Колико год да нашу екипу сутра чека тежак ривал, сигуран сам и да госте очекује тешак посао против нас. Ми имамо млад тим, за већину ће ово бити ватрено крштење, верујем да ћемо бити мотивисани, а остаје до сутра да се види хоће ли моћи да помогну и Ђукић и Молнар.

РЕДИЗАЈНИРАНИ ДРЕСОВИ НА НОВОМ ПОЧЕТКУ

Две је сезоне ОФК Кикинда играла у дресовима, готово верној реплици оних из 1976. године када је наш клуб први пут у историји изборио пласман у Другу лигу „Запад” тадашње Југославије, а на новом српсколигашком почетку Кикинђани ће се појавити у сличном издању, но ипак делимично редизајнираном.

– Поседујемо многобројне реквизите, све млађе селекције имају такође све што им је потребно, али увек се мора обнављати опрема и за утакмице и за тренинге. Тако смо и овога лета конкурисали на покрајинском конкурсу и добили пола милиона динара за поменуту намену – истакао је Вукобрат.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!