21 септембра, 2023

Луткарска радионица у Позоришту „Лане“

У Позоришту „Лане“ у суботу, 5. августа, прилику да направе своју лутку и пробају је на сцени имаће сви заинтересовани, како се наводи у позиву, „деца од 3 до 103 године“, најавио је Милан Вујић из овог театра.

– Радионицу ће водити наша колегиница, професионална луткарка из Берлина,  Оља Бекер. Сваки учесник ће правити своју лутку која ће, на крају, и стати на сцену, а лутку ће свако и однети кући. Децу ћемо послужити воћем и соком, а маме, тате, баке и деке могу, такође, да остану, и да попију кафу док чекају – каже Вујић.

Радионица ће се одвијати од 11 до 14 сати, за учешће је неопходна пријава на број 0641589314, а цена је 500 динара.

Из „Ланета“, такође, најављују играња на својој летњој сцени у дворишту, у току августа, уколико временске прилике то дозволе. Представе су на репертоару у редовном термину, од 19 сати. За недељу, 6. август, заказан је „Сукоб бајки“ са Александром Малетином и Јованом Милошев, по тексту и у режији Бојане Марић.

Ових дана почеле су и припреме за мјузикл „Снежана и седам патуљака“ у којем ће наступити и млади полазници школе глуме „Ланета“. Премијера се, каже Вујић, очекује на јесен.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!