Луна-парк је стигао у град

И за ове првомајске празнике, у град је стигао луна-парк „Шкорпион“ који Кикинђанима приређује забаву већ више деценија. Машине су постављене, спремна је и бина, а ове године, напомињу власници, припремили су новитете.

– Имамо нови „твистер“, ту је „шкорпион“, као главна атракција, аутићи на сударање, велики „ролеркостер“, велики и мали рингишпили. Има осам великих машина и преко 12 вртешки и других садржаја за децу. Цене су као и претходних година, нисмо хтели да их повећавамо. Карте, односно жетони су 200 и 250 динара – рекао је Вили Хорн, из Луна парка „Шкорпион“.

Званично отварање је у недељу у 17 сати, уз наступ дечијег хора и ватромет, а са истог места, сваке вечери ће на бини наступати локални музичари.

У „Шкорпиону“ напомињу да су, и ове године, остварили сарадњу са Градском упрвом и да су поклонили више стотина улазница  за кориснике Центра за пружање услуга социјалне заштите којима ће обезбедити и посебне услове за вожњу и коришћење садржаја, тамо где то буде потребно.

 

Луна-парк је спреман, рингишпили и остале машине ће се завртети већ вечерас и у граду ће, код Иђошког пута, бити закључно са четвртком.

С. В. О.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!