Лолић ОФК Кикинди донео победу у Паланци: Важни бодови за миран финиш сезоне, Великоселци декласирали ЖАК

Минималном победом у Бачкој Паланци над Бачком, која је испала из Српске лиге „Војводина” и пре данашње утакмице, фудбалери ОФК Кикинде освојили су бодове за миран финиш сезоне и у преостала три кола играће без стреса и за што бољи пласман. Тренутак одлуке у градићу покрај Дунава био је у 38. минуту када је Лолић матирао домаћег чувара мреже, испоставило се за коначних 0:1 и цели плен.

ОФК КИКИНДА: Опарница, Јокић, Лукић, Белић, Кецман (Ђукић), Станаћев, Бенке (Живојнов), Мирков, Молнар (Ивановић), Нађпал (Радовановић), Лолић.

На војвођанском „Истоку”, данас само један меч нама занимљив, додуше двеју наших екипа. У некадашњем дербију, у Великом Селу, Козара је, очекивано, декласирала кикиндски ЖАК, било је 8:2. Стрелци за Великоселце били су: Петровић (казнени ударац) у 24. и 85, Француски у 29. и 44, Мисић у 31, Зељковић у 42. и Спахић у 65. и 90+1. минуту, а за ЖАК погађали су Важић у 36. и Петровић у 57.

КОЗАРА: Шево, Спахић, М. Бунић (Детари), Стојков (Томић), Мисић (Латиновић), Пенавски (Рофа), Петровић, Лајић, Карановић, Француски, Зељковић (Кнежевић). 

ЖАК: Кузмановски (Кочиш), Баба, Зарић, Раду, Петровић, Утржен, Важић, Лабус, Бербаков, Врбашки, Лакић.

Д. П.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!