30 новембра, 2023

Лицемерно и дегутантно: Док њихов политички ментор скида два милиона евра са рачуна града, оптужују градску власт да не зна да располаже новцем и не да за децу

Локални следбеници Ђиласове политике, још једном су потврдили колико, у намери да сакупе јефтине политичке поене, потцењују грађане. Док њихов политички ментор Зоран Милешевић скида два милиона евра са рачуна града, они су се „досетили” да поставе питање бесплатних уџбеника за основце, те „констатују” да градска власт не зна да располаже буџетом(?!).

У најновијем саопштењу које потписује Татјана Раца, потпредседница Градског одбора ССП наводи се:

„Чланица Градског већа за образовање се не оглашава, иако смо јој већ 2 пута упутили отворено писмо. Није се усудила чак ни да нам да одговор на питање „Да ли би ученици основних школа требало да добију бесплатне уџбенике?“

Да ли се тако поштују суграђани, господо? Одавно сте се одродили од народа и заборавили да вас тај исти народ плаћа да обављате свој посао, а не да извршавате страначке задатке. Реторику о неким бившима оставите по страни. Ако су и колико год да су били лоши ви сте још гори, јер за више од десет година апсолутно ништа за овај град нисте урадили. Изговоре да у буџету нема новца такође не прихватамо. Новца има, само ви не знате да располажете њим”- тврди у саопштењу Татјана Раца, потпредседница Градског одбора Странке слободе и правде.

Одговор на лицемеран и дегутантан покушај јефтиног, али сасвим извесно неуспешног прикупљања политичких поена, убрзо им је стигао из Градског одбора Српске напредне странке.

„Госпођо Раца,

Да још једном подсетимо и вас и ваше партијске колеге, какву сте пустош за собом оставили у буџету града.

Дуг од 480 милиона динара, према буџетским корисницима 153 милиона динара, школама 40 милиона, Предшколској установи 9 милиона, родитељима за дечији додатак 15 милиона. Рачуне школама нисте плаћали месецима. О инвестицијама су сањали. Све што је могло да оде у џеп ваших и данашњих партијских пајташа, отишло је.

О каквој ви бризи говорите уопште?!

Јел ви заиста мислите да вас грађани нису препознали? Можете да мењате и име и адресу странке, џабе. И тад и сад, главни командант Зоран Милешевић, одређује све ваше домете. Ваше, да поновимо! Грађана, више никад.

Ви, који не презате од злоупотребе страшне трагедије,да на рачун убијене деце као хијене лешинарите испостављајући политичке захтеве, ви причате о бризи и утрошку средстава. Ужасава сама помисао на ниво неодговорности.

Госпођо Раца, одговорите само на једно питање свим грађанима Кикинде. Колико ће ваш политички ментор, пријатељ вашег председника странке Драгана Ђиласа, најпознатији локални тајкун, Зоран Милешевић, дати за децу Кикинде од два милиона еура колико им тренутно отима из буџета? Колико?

Ми знамо, нула!

Два милиона еура са рачуна града скида баш ваш Зоран Милешевић, исти онај који вам је у центру града подигао споменик, хотел „Нарвик“, једну од најпознатијих штенара.

То вам није тема? Баш вас брига!”- истиче се у саопштењу Градског одбора СНС Кикинда.

не, не , не!!!!!!