Летњи турнир у малом фудбалу: Наградни фонд 550.000 динара

Летњи турнир у малом фудбалу почиње сутра, 1. јула. Према речима Марка Вукобрата, директора турнира има 12 екипа пријавило је учешће и имају могућност да се пријаве данас до 18 сати.

-У 18 часова у Спортском савезу града биће организовано извлачење парова, тако да очекујемо до 16 екипа  које учествовати на овом турниру.  И ове године све утакмице биће у дворишту Гимназије и Економско-тровинске школе, а почетак турнира зависиће од броја пријављених екипа – додаје Вукобрат.

 

Осим екипа са територије града, учествоваће и фудбалери из Врбаса и Зрењанина. Котизација по екипи је 12.000 динара Након трогодишње паузе услед короне ово је други Летњи турнир у малом фудбалу.

-Игра се по систему четири плус један, по правилима футсала. Наградни фонда је 550.000 динара. Првопласирана екипа освојиће 400.000, другопласирана 100.000 и трећа 50.000 динара. Припремили смо и награде за појединце: најбоље играча, голмана и стрелца. Планирано је да турнир траје од осам до десет дана, што ће зависити од временских прилика  – наводи Вукобрат.

Припремљене су вредне и бројне награде за публику. Ко буде купио улазницу биће потенцијални добитник.

Tурнир организује Спортски савез , под покривитељством Града Кикинде.

А.Ђ.

 

Don`t copy text!