21 септембра, 2023

Лена и Филип очекују вас на Ноћном базару: Лимунада за помоћ Дамјану Петрову

Наши суграђани Лена и Филип, једанаестогодишњи близанци, настављају хуманитарну акцију чији је циљ прикупљање помоћи за Дамјана Петрова. Освежавајућу лимунаду нудили су на тргу, испред дечијег игралишта, а сутра ће бити на другој локацији.

Како се на музичком фестивалу „Кикинда опен ер” очекује велики број посетилаца,  Лена и Филип продаваће лимунаду на Старом језеру, у оквиру Ноћног базара, сутра (недеља) од 17 сати. Након што су сазнали за њихов племенит гест којим желе да помогну лечење двогодишњег суграђанина Дамјана, подршку Лени и Филипу пружили су из Културног центра, обезбедивши им довољне количине лимуна за сутрашњу акцију.

Цена лимунаде биће 100 динара, а наравно, свако може по жељи и у складу са могућностима, да допринесе прикупљању новчане помоћи.

О томе како су дошли на идеју да организују ову акцију и да приход иде у добротворне сврхе, мама Данијела која је здушно подржала њихов хумани гест, рекла је за КИКИНДСКИ портал:

– Мајка малог Дамјана Петрова је моја школска другарица. За његово лечење потребна су велика средства. Када су ми деца рекла да желе да праве и продају лимунаду и да зарађени новац дају у хуманитарне сврхе, одлучили смо да то буде за Дамјаново лечење.

Подсетимо, суграђанин Дамјан Петров је на порођају остао без кисеоника што је довело до неуролошких оштећења, а средства су потребна за бројне медицинске третмане: физикалне терапије, логопедске и дефектолошке третмане, специјалистичке прегледе, МРИ дијагностику као и за ортопедства помагала.

Немојте пропустити прилику да уживате у јединственом музичком спектаклу који нас очекује на Старом језеру, а уз освежавајућу лимунаду и да будете хумани.

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!