Куп ФСП Зрењанин: Рускоселци „црна мачка” за ОФК Кикинду

Рускоселска Црвена звезда ове је сезоне „црна мачка” за ОФК Кикинду. Након победе летос у првом колу војвођанског „Истока” и после тријумфа Кикинђана тек у самом финишу утакмице 16. рунде првенства, Звезда је и други пут савладала поменути градски клуб, данас у другом колу Купа ФСП Зрењанин и то на стадиону у Великом парку, било је 2:0 за Рускоселце.

Тренер домаћина Јевто Јарчевић промешао је карте па је у првом полувремену на клупи оставио главне адуте лидера на табели у лигашким  борбама, међутим то не умањује заслужену победу Црвене звезде чији су играчи, од првог до последњег минута, имали приступ као да је реч о много важнијим окршајима, оним за бодове.

У 16. минуту Милан Војводић, испоставиће се најбољи појединац сусрета, оборен је у казненом простору домаћина, а сигуран је с „беле тачке” био Петар Цвијановић. Предност је дуплирао након пола сата игре Бојан Попесков после одличног соло продора.

Наставак игре није донео промену, иако је ОФК Кикинда заиграла у готово најјачем саставу, а можда би сусрет отишао у другом правцу да је лопта упућена од Миркова, из слободног ударца, завршила у мрежи уместо што је уздрмала пречку гола Костуранова.

Када је Кецман због повреде, четврт сата пре краја, напустио игру и ОФК Кикинда остала с десеторицом, било је јасно да ће се у полуфинале пласирати Црвена звезда, а за 14 дана састаће се с кикиндским ЖАК-ом, данас слободним.

ОФК Кикинда: Жилић, Миркоњ, Кецман, Рељић, Хајду (Мирков), Зељковић (Ђукић), Виловски, Бајић, Глишић (Ивановић), Барбул (Радовановић), Мијић (Спахић).

Црвена звезда: Костуранов, Лаништанин, Јанков, Симић (Ковачевић), Коцкар, Цвијановић, Попесков, Војводић, Кресоја, Чуданов (Узелац), Бајић (Зечевић).

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....