Куп ФСП Зрењанин: Полет у полуфиналу с ОФК Кикиндом

Након победе од 3:2 (0:1) у Накову над новокозарачком Слободом, Полет ће у полуфиналу Купа ФСП Зрењанин, 27. марта, одмерити снаге са српсколигашем ОФК Кикиндом која је у овом колу била слободна.

Данас у Накову, у осмом минуту Ђорић је, после дуплог паса, лоб-ударцем пребацио домаћег голмана Гајинова, а у другом делу, у 58. минуту, Кочиш је из гужве вратио егал. Недуго потом, казнени ударац за Слободу изборио је Лисица, а Ковачевић је с беле тачке донео нову предност Новокозарчанима. Зорић је у 81. минуту, након солопродора шутем с полудистанце, поравнао, а минут пре краја, Буцало је тукао искоса погодивши играча гостију у блоку, лопта је отишла у параболу и преварила голмана Слободе Ћирића.

ПОЛЕТ: Гајинов, Анушић (Фучак), Кочиш, Симин (Цвијан), Радловић (Бабић), Драганов, Буцало, Симић, Зорић, Кењало, Нешић (Тодоровић).

СЛОБОДА: Ћирић, Лисица, Богојевић, Благојевић, Вокић, Цвијановић, Ђорић, Марковић, Ступар (Ћулибрк), Ковачевић, Б. Ћосић.    

Д. П.

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

Don`t copy text!