21 септембра, 2023

Кошаркашки викенд: Слобода боља од Ветерника, ВК пала у Петроварадину

Ближи се крај надметања по групама у Другој мушкој кошаркашкој лиги КС Војводине, а у скупини „А” новокозарачка Слобода, данас на паркету кикиндског „Језера”, савладала је 90:87 (29:22, 24:20, 21:17, 16:28) тим Ветерника из истоименог приградског насеља покрај Новог Сада. Слобода, с односом победа и пораза 5-8, шеста je на табели своје групе, a наредног ће викенда у госте трећепласираном Футогу.

У групи „Б” касно синоћ, Велика Кикинда поражена је 81:65 (21:15, 16:16, 23:21, 21:13) у Петроварадину од новосадског Sport’s World-a. На лествици Великокинђани заузимају четврто место са скором 7-6, а наредног викенда дочекаће водећег Петровграда из Зрењанина.

Додајмо, окончано је надметање по групама у Првој женској лиги КС Војводине, а кикиндска СО ЖКК наступаће у доигравању такозваном плеј-ауту, но неће то бити лига за останак, јер, из овог нашег трећег женског степена такмичења, испадања нема. У првом колу доигравања, у које су пренеле четири победе из своје групе, Кикинђанке су биле слободне, а предстојећег викенда играће у Београду против екипе Визуре.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!