Кошаркашки викенд: Слобода боља од Ветерника, ВК пала у Петроварадину

Ближи се крај надметања по групама у Другој мушкој кошаркашкој лиги КС Војводине, а у скупини „А” новокозарачка Слобода, данас на паркету кикиндског „Језера”, савладала је 90:87 (29:22, 24:20, 21:17, 16:28) тим Ветерника из истоименог приградског насеља покрај Новог Сада. Слобода, с односом победа и пораза 5-8, шеста je на табели своје групе, a наредног ће викенда у госте трећепласираном Футогу.

У групи „Б” касно синоћ, Велика Кикинда поражена је 81:65 (21:15, 16:16, 23:21, 21:13) у Петроварадину од новосадског Sport’s World-a. На лествици Великокинђани заузимају четврто место са скором 7-6, а наредног викенда дочекаће водећег Петровграда из Зрењанина.

Додајмо, окончано је надметање по групама у Првој женској лиги КС Војводине, а кикиндска СО ЖКК наступаће у доигравању такозваном плеј-ауту, но неће то бити лига за останак, јер, из овог нашег трећег женског степена такмичења, испадања нема. У првом колу доигравања, у које су пренеле четири победе из своје групе, Кикинђанке су биле слободне, а предстојећег викенда играће у Београду против екипе Визуре.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!