3 октобра, 2023

Конкурс за соларне панеле у првој половини децембра

Град Кикинда расписаће у првој половини децембра јавни конкурс за суфинансирање уградње соларних панела на породичним кућама и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте. Како је за Кикиндски портал прецизирао енергетски менаџер Никола Југин за ову меру опредељено је 1,5 милиона динара, од тога 1.260.000 динара за соларне панеле, а 240.000 динара за циркулационе пумпе, калориметре, термостатске вентиле и делитеље топлоте.

-Максималан субвенционисани износ по домаћинству за соларне панеле износиће 420.000 динара. Влада велико интересовање грађана, највише за меру набавке и уградње соларних панела за породичне куће. Привредни субјекти који ће учествовати у овом Програму енергетске санације домаћинстава на територији Града Кикинде су Ђурђевић Термосолар, МТ Комекс ДОО Београд и Телефон инжењеринг ДОО Београд- наводи Југин.

У Програму енергетских санација који је  току 74 домаћинства су добила бесповратна средства, од укупно 242 која су конкурисала.

У току је извођење радова на побољшању енергетске ефикасности, у домаћинствима, а очекује се да комплетни радови буду завршени  до краја месеца.

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!