Кикиндски Синдикат пензионера отворио повереништва у Чоки и у Новом Кнежевцу

Синдикална организација пензионера при Већу Савеза самосталних синдиката са седиштем у Кикинди, која постоји од 1991. године, од данас има две нове канцеларије – у општинама Чока и Нови Кнежевац.

Потписивању уговора о отварању два нова повереништва присуствовали су Илија Дрљић, председник Већа и Радован Субин, председник кикиндске синдикалне организације пензионера.

– Веома смо задовољни јер ће од сада и пензионери из ове две општине, као и пензионери, чланови наше организације из Кикинде, имати прилику да купују огрев, зимницу, сухомеснате производе по повољним ценама и на рате, као и да са нама путују на излете и да иду на море – рекао је Субин.

Он је подсетио да је у току пријављивање за бесплатан одлазак на једнодневни излет у Пландиште, на Међународни сајам туризма и пољопривреде. Уз посету дворцима Јагодић и Капетаново, као и Манастиру Хајдучица, за излетнике су обезбеђени и доручак, ручак, дружење уз музику и присуствовање Избору за мис туризма Србије.

Такође, чланови се већ уписују за летовање у „Агросеменовом“ одмаралишту у Игалу. По цени од 160 евра обезбеђено је десет полупансиона – доручак и рана вечера. Плаћање је на 12 месечних рата, пут се плаћа додатних 65 евра и полазак је 18 септембра.

С. В. О.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!