27 септембра, 2023

„Кикиндски корзо“ организује хуманитарну игранку за генерације које се не дају годинама

Још једна хуманитарна активност и вече највећих хитова са екс-ју простора припремају се у Фејсбук групи „Кикиндски корзо“. Како најављује оснивач и администратор групе, Богдан Мандић, ново окупљање увек младих генерација, заказано је за петак, 2. јун.

– Ова ноћ биће посебна јер је журка хуманитарног карактера и сав новац од улазница биће усмерен за куповину сублимационог штампача корисницима Центра за пружање услуга социјалне заштите, “Наше куће” – каже Мандић. – Овај уређај ће унапредити њихов квалитет живота повећањем опсега активности, подстаћи њихово осамостаљивање за рад и пружити им шансу за потенцијално запослење. Позивамо све љубитеље екс-ЈУ хитова, као и све људе великог срца да нам се придруже ове ноћи!

У „Пација најт бару“, у Доситејевој 43, „Југоносталгија“ почиње у 21 сат. Најлепшу музику из бивших република Југославије, хитове који и данас живе, бираће ди-џеј Момекс. Цена улазнице (прилога) је 200 динара.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!