Кикиндске рукометашице откинуле бод првакињама

Шампионке Аркус лиге из Инђије, после стартног пораза код куће, загрцнуле су се и у „Језеру”, кикиндске рукометашице ремизирале су у трећем колу са Железничаром 26:26 (11:11). После изједначеног првог полувремена, уз обострано много начињених техничких грешака и промашених зицера, у наставку утакмице Инђијке су затегле одбрану и лагано правиле резултатску разлику, а када су у 51. минуту имале шест голова вишка (25:19), изгледа, прерано су почеле славити тријумф. Искористиле су то наше рукометашице и у фуриозној завршници стигле на „минус један”, први пут четири минута пре краја, а онда у последњој секунди избориле су седмерац, који је у погодак и велику радост претворила Митићева. Тренерица Драгана Карановић напомиње:

– Моје девојке пружиле су максимум, нарочито пред крај када су јуриле велику разлику против шампионки. Нама је драго што смо успелe да против првакиња покажемо да смо близу тог нивоа и да са свима можемо да играмо и парирамо свакој екипи у најјачем рангу.

Кикинђанке ће у среду. 5. октобра, гостовати новопазовачкој Младости.

Кикинда: Ал. Чубрило, Стефановић, Ђукичин 2, Радаковић 5, Ердељан, Сивчев 2, Ан. Чубрило 2, Балабан, Латиновић, Вукобрат, Михајловић, Чочај 10(4), Попадић, Н. Чубрило, Новаков 1, Митић 4(1).

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!