21 септембра, 2023

Кикинда ће обележити 24. годишњицу од почетка НАТО бомбардовања

Дан сећања на почетак НАТО агресије на Савезну Републику Југославију, као и на погинуле и нестале у ратовима деведесетих биће обележен сутра уз учешће представника града, војске, полиције, борачких удружења, породица погинулих војника и полицајаца.

Свечани програм и полагање венаца на споменик „Туга“ биће уприличени са почетком у 10 сати. У програму ће учествовати ученици Гимназије „Душан Васиљев“ и основних школа „Јован Поповић“, „Фејеш Клара“ и „Братство јединство“ из Банатске Тополе.

Претходно ће, у згради Полицијске управе Кикинда бити положени венци на спомен плочу погинулим припадницима ПУ Кикинда.

 Централно државно обележавање Дана сећања на страдале у НАТО агресији биће одржано у Сомбору, на Тргу Светог Ђорђа са почетком у 18 часова. Обележавању ће присуствовати највиши државни званичници, представници Војске Србије, полиције и верских заједница, те одати почаст свим жртвама НАТО бомбардовања и борцима који су храбро бранили своју земљу.

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!