27 септембра, 2023

Камионџија (39) извршио самоубиство у Мађарској

Мушкарац  Д. В. стар 39 година, родом из Иђоша, који је радио као возач камиона за једну фирму, извршио је самоубиство вешањем у Мађарској.

Ништа није указивало да мушкарац има неких проблема, а најмање да ће подићи руку на себе. Страшна вест шокирала је све који су га познавали, каже извор упућен у овај случај, преноси Информер.

– Радио је као возач камиона, превозник за једну фирму и често је био на путу. Као гром из ведра неба погодила нас је вест да је себи одузео живот. Колико знамо, није имао проблема, бар ништа није указивало на то, тужна вест нас је растужила и затечени смо сазнањем да је то урадио- каже извор.

Мушкарац који је починио самоубиство путовао је у Мађарску. Паркирао је камион код једног узвишења, попео се на тај брег и у близини пронашао бандеру на коју се обесио.

Д. В. је родом из Иђоша, али је већ дуже време живео у Башаиду. Иза себе је оставио супругу и двоје деце.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!