Јованов поручио опозицији: Кад год избори били, уверен сам да ће одговор народа бити исти

МИЛЕНКО Јованов, члан Председништва Српске напредне странке, огласио се поводом поновних прозивки од стране опозиције на рачун председника Србије и одржавања избора.

Његово саопштење преносимо у целости:

„Позивам све представнике опозиције, и Поноша, и Зеленовића, и жуте, и Јеремићеве, све те деривате Демократске странке, да кажу у ком се тачно пасусу дописа који су послали председнику Александру Вучићу налази реченица у којој траже одржавање избора пре краја године.

Не може председник Републике, нити било ко други, да буде одговоран за то што су они неспособни чак и за то да напишу допис и да јасно изразе свој захтев и своју вољу.

У допису који су послали јасно пише да они траже да се избори РАСПИШУ до краја године. И то пише већ у првом пасусу. И сад, кад је председник Републике јасно рекао да ће да изађе у сусрет том захтеву и да ће до краја године расписати изборе, они су схватили да, заправо, неће ни оно што су тражили, него да хоће нешто друго!

Одлично је што председник жели да изађе у сусрет њиховом захтеву, јер ће имати довољно времена да размисле шта, у ствари, хоће, а шта неће, у колико колона желе да иду на изборе, ко ће још од кога да се одвоји и да направи свој посланички клуб, ко ће с ким још да се посвађа или да се помири, да се дружи и раздружи, и све остало.

Са друге стране, кад год избори били, уверен сам да ће одговор народа бити исти – јер грађани Србије не могу да забораве да су они, сви заједно – жути, зелени, овакви, онакви – били власт, и да, осим што су радили за себе и што су се обогатили, за народ нису урадили ништа“ закључио је Јованов.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!