Јованов поклопио Лутовца: Више ме занима расплет саге са Харисом и Мелином, него то да ли ћете изаћи на изборе

Током маратонског састанка власти и опозиције, Зорану Лутовцу, председнику Демократске странке  је, чини се, било досадно, па је са својим пратиоцима на X платформи поделио:

– Уважавајући препоруку ОДИХР да се о примени тих препорука укључи опозиција и цивилно друштво, Миленко Јованов, шеф посланичке групе СНС, је рекао: „Ми нећемо да разговарамо о вашим захтевима“… „Баш ме брига да ли ћете да учествујете на изборима!“. Инклузивно, нема шта – написао је Лутовац.

Уследила је бритка реакција Јованова:

– Блокирао ме, па не могу да поделим, а ред је да се види кад ме човек похвали – написао је Јованов, па потом поручио Лутовцу:

– Тачно, нећемо да разговарамо о вашим захтевима, који се стално мењају, него о препорукама ОДИХР. А више ме занима расплет саге са Харисом и Мелином, него то да ли ћете изаћи на изборе.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!