Јованов: Ово је победа политике председника Вучића, честитам грађанима Кикинде

Слављеничка атмосфера је вечерас у Градском одбору Српске напредне странке која је забележила убедљиву победу на данашњим локалним изборима.

Миленко Јованов, шеф посланичке групе СНС не крије задовољство што су грађани Кикинде препознали резултате и огромну подршку пружили листи под бројем један.

–  Ово је величанствено вече, убедљива победа Српске напредне странке и коалиционих партнера и пре свега, победа политике председника Александра Вучића. Његово име и његова политика били су гарант да ће се Кикинда развијати у наредном периоду и грађани су то препознали. Захваљујем се свим грађанима Кикинде који су изашли на изборе, посебно онима који су подржали нашу листу јер то значи даљи развој нашег града. Верујем да ће већ наредних дана видети резултате овога за шта су гласали, настављамо са пројектима, са развојем , са борбом за бољи живот свих суграђана. Још једном хвала свима и честитам свим грађанима Кикинде на сјајном резултату. Драго ми је да су грађани препознали досадашње резултате, то даје пуно срце и снагу да се боримо још јаче- рекао је Јованов.

Don`t copy text!