Још увек се гаси пожар у некадашњем „Хемику“

 

Пожар који је 1. јануара пола сата после поноћи избио у делу некадашње фабрике „Хемик“ је под контролом али још увек се гаси.

-Очекује се да ће пожар данас до краја дана бити употпуности ликвидиран. Ватра још увек тиња и све расположиве екипе су на терену. Помажу нам и запослени Јавног предузећа „Кикинда“. Ово је један од највећих пожара који се десио у протеклом периоду. Увиђај је још увек у току и тек након што се заврши знаће се узрок – рекао је Зоран Будиша, начелник Одељења за ванредне ситуације.

Наводе појединих медија да је пожар изазвао мушкарац који је испаљивао ватромет наш саговорник није желео да коментарише.

Подсетимо да се запалио селективни материја за рециклажу, велика количина пластике, дрвене палете и тканине које су биле у дворишту.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!