21 септембра, 2023

Јевто Јарчевић, шеф струке ОФК Кикинде: Мобилност нам је на максимуму

Јесењи лидер војвођанског „Истока” у генералној проби пред наставак сезоне на домаћем терену савладао је 2:1 Сенту, а последњи тест обележили су класични аутоголови, по један на обе стране. Када је реч о пролећу, тренер ОФК Кикинде Јевто Јарчевић, пре свега, истиче да ће у екипи имати велики број младих играча.

– Практично смо мировали у прелазном року, стигло нам је само једно велико појачање Александар Мирков на средини терена. С нама је и млађани дефанзивац Владимир Галешев (17), а првом тиму придодали смо и већи број његових вршњака. Од 24 фудбалера на које рачунам, њих чак 14 имају статус таказваног бонуса што јасно говори у прилог строго дефинисаној визији клуба – напомиње Јарчевић.

До суботе стручњак Кикинђана има једну жељу.

– Само да пролећну премијеру на нашем Градском стадиону, против квалитетних Рускоселаца, дочекамо здрави, а када буде тако онда не бежимо од улоге фаворита. Мотивисани смо и мобилност нам је на максимуму. Имамо циљ и спремни смо да се за њега изборимо на терену – јасан је Јарчевић.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!