Јелена Санто, део куглашке репрезентације Србије на Светском првенству у Хрватској: Наше уверљиве против Данкиња

Светско првенство у куглању, у екипној конкуренцији, започело је јуче у хрватском граду Вараждину, а чланица репрезентације Србије је и Јелена Санто, куглашица кикиндске Кике.

За наш изабрани састав данас је почело надметање у једној од четири групе, а на старту Србија је била уверљива против Данске – 8:0 (3.421:2.886).

У другом колу групе Д, у недељу од 19 сати, Србија ће одмерити снаге са Словачком, а у уторак на распореду је сусрет с Мађарском. Очекује се да тада падне одлука о првопласираном у нашој групи, а фаворити за пролазак даље управо су Србија и Мађарска.

Иначе, пре сениорског, у Вараждину одржано је и Светско првенство за млађе категорије, Кикинђана није било у екипама Србије, али јесте међу селекторима. Нада Команов била с кадеткињама, а остала је и уз клупску колегиницу Санто, као асистенткиња селектора у стручном штабу наше најабоље селекције.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!