Јасно као дан, сви имају заједнички циљ: Пајтић признао

Бојан Пајтић је говорио за телевизију Н1 и признао све оно у шта се сумњало и претпостављало.

„Ми смо овде сви на заједничком задатку. Постоји симбиоза између „Прогласа“, „Србије проив насиља“ и „студената“. Свима нам је исти циљ“, признао је Пајтић пред камерама тајкунске ТВ Н1.

Подсетимо, Пајтић је остао упамћен као председник покрајинске владе који је две године провео на власти са нешто више од 5 одсто подршке у бирачком телу.

„Ђиласове и Пајтићеве демократе су и у Војводини једва прескочиле цензус освојивши 5,85 одсто што је довело поново у питање легитимитет покрајинске власти“, писала је тада Политика у тексту Пајтићева влада без легитимитета.

Да ствар буде још интересантнија, Пајтић је остао упамћен и по бројним аферама током владавине Демократске странке, а једна од најупечатљивијих је свакако било гласање из Бодрума и Солуна када је он био шеф посланичке групе ДС у Скупштини Србије.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!