3 октобра, 2023

Извршење одлуке о буџету у среду пред одборницима

Двадесетпета седница градске скупштине заказана је за среду 30. новембар у 10 сати. На дневном реду наћи ће одлука о усвајању консолидованог извештаја о извршењу одлуке о буџету града за првих девет месеци ове године и одлука о покретању поступка израде средњерочног плана Града Кикинде. Пред одборницима ће бити и измене и допуне статута ЈП „Аутопревоз“, као и четири одлуке које се  односе на давање сагласности на одлуку надзорног одбора „Топлане“ о преносу дела топловодне мреже у корист града и, последично, промени удела основног државног капитала тог јавног предузећа.

Од укупно 18 тачака, на дневном реду ће бити и одлука о просечним ценама непокретности за утврђивање пореза на имовину за наредну годину. Гласаће се и о измени одлуке о тарифи комуналних такси и усвајању плана рада градског штаба за ванредне ситуације за 2023.годину. Скупштина ће се изјашњавати и о именовању чланова тог штаба као и Комисије за планове.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!