Из саобраћаја искључено 15 возача због вожње у алкохолисаном и дрогираном стању

На подручју Полицијске управе у Кикинди за дане викенда догодилa се једна саобраћајна незгода у којој је причињена материјална штета у износу од 50.000 динара. Незгода се догодила због непредвиђене околности односно дивљачи на путу.

Због учињених саобраћајних прекршаја, захтев за покретање прекршајног поступка поднето су против 20 учесника у саобраћају и издато је 258 прекршајна налога.

Истовремено, из саобраћаја је због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци искључено 15 возача, од којих је четири  задржано у трајању до 12 часова, јер је измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,20 промила алкохола у организму.

Такође, откривено је 45 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 123 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 95 осталих прекршаја.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!