Испуњен захтев мештана: У Мокрину отворена нова Пошта

У Мокрину је отворена нова пословница ЈП „Пошта Србије“ на углу улица Светог Саве и Доситеја Обрадовића. После 50 година, стара пошта измештена у савремени простор са одговарајућом техничком подршком и лепшим изгледом. Отварању нових просторија присуствовао је градоначелник Никола Лукач.

-Разговарамо са грађанима и трудимо се да испунимо њихове потребе. Управо на захтев мештана отворена је нова пошта која ће бити функционалнија и испунити све потребе. У договору са менаџментом „Поште Србије“ успели смо да обезбедимо нови, функционалнији, простор којим ће бити задовољни Мокринчани, али и запосленима у овој пословници – рекао је Лукач.

У новом простору запослено је шесторо радника, а подршку иницијативи мештана пружили су локална самоуправа, Месна заједница и СЦ „Језеро“.

-Досадашња пословница налазила се у згради која је приватизована, а просторије су захтевале доста улагања. Било нам је важно да нађемо адекватно решење и хвала свима који су помогли да Мокрин добије модерну пошту – додао је председник Савета МЗ Горан Ристић.

Осим поштанских услуга, житељи Мокрина могу да користе и услуге мењачнице, која која се налази засебно.

А.Ђ.

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!