Исписале историју: Куглашице Кике друге у држави!

Све се одиграло по идеалном сценарију, Кика је у директном окршају славила 6:2 (3.406:3.206), као домаћа у Новом Бечеју, и то без потешкоћа и стреса против новосадске Бачке, а у дуелу клубова из Новог Сада, новог-старог првака Алименте и Радничког, победиле су шампионке па су Кикинђанке на крају сезоне Суперлиге заузеле друго место у држави, изборивши пласман у Европу, овога пута чак и у јаче надметање од прошлогодишњег, када су дебитовале на сцени Старог континента!

– На почетку сезоне нисмо се надале овом пласману, али како је време одмицало, из утакмице у утакмицу све се полако отварало и када смо ушле у финиш сезоне, искрено, хватала нас је нервоза. Срећом, нисмо сагореле у великој жељи и потврдиле смо квалитет, одмах иза неприкосновене Алименте, која има максимални учинак, ми смо забележиле 13. победа, уз пет пораза и 26 освојених бодова – каже капитенка Нада Команов.

КИКА 0230: Француски 556, Френц 603, Санто 555, Команов 616, Драганов 531, Шибул 545.

Д. П.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!