Хуманитарно музичко вече испунило срца

У Високој школи струковних студија за образовање васпитача одржано је хуманитарно музичко вече. На иницијативу професорице клавирa Основне музичке школе „Слободан Малбашки“ Иване Стражмештер циљ је био прикупљање средстава, али и средстава за хигијену за социјалне установе и појединце.

-Дугогодишњу сарадњу са Високом школом решили смо да унапредимо. На радост наших ученика и студената надамо се да ћемо и у будућности организовати више оваквих концерата – напоменула је Ивана Стражмештер.

 

Идеју су радо прихватили у Високој школи где су се прикључили запослени и студенти.

-Након почетне иницијативе дошли смо на идеју да позовемо још учесника како бисмо употпунили музички угођај суграђанима који су се одазвали и пружили и осталима прилику да учествују у овом хуманом чину. Хвала свима који су подржали наше музичко вече – додао је Александар Митревски, асистент из области музичке уметности ВШССОВ.

Ово није први пут да су студенти показали да су великог срца, подсетила је студенткиња прве године Виолета Грубор.

-Позната је наша акција за Нову годину током које прикупљамо слаткише и сланише за децу која у време празника бораве на Дечијем одељењу Опште болнице, али и за децу оштећеног слуха, Народне кухиње, ђаке ОШ „6. октобар“ – казала је Валентина Грубор.

У програму су учествовали ученици и наставници ОМШ „Слободан Малбашки“, студенти ВШССОВ, полазници плесног студија „Тијане Левнајић“ и корисници центра за пружање услуга социјалне заштите „Наша кућа“.

 

А.Ђ.

 

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!