3 октобра, 2023

Хуманитарна акција „Наше куће“ поводом Дана заљубљених: Фотка на дар, то је права ствар

Акцијом „Фотка на дар, то је права ствар“, у кикиндском Центру за пружање услуга социјалне заштите желе да славе љубав, подршку и заједништво. Поводом Дана заљубљених и Светог Tрифуна организују фотографисање суграђана, а сва прикупљена средства биће усмерена за лечење двогодишњег Дамјана Петрова.

-У понедељак, фотографисање ће бити одржано од 10 до 14 сати испред Културног центра, а у уторак, такође од 10 до 14 сати, у просторијама Центра за пружање услуга социјалне заштите. Имаћемо и различите реквизите за сликање, све смо прирпемили. Фотографисање ће се наплаћивати од 200 динара, па навише, ко колико жели да донира, a сав приход ће ићи за лечење Дамјана Петрова. Позивамо суграђане да се одазову овој хуманитарној акцији. Сваку прилику радо користимо да искажемо хуманост и солидарност – истиче Адријана Анђелић, радни терапеут у Центру за пружање услуга социјалне заштите.

Суграђанин Дамјан Петров (2021) је на порођају остао без кисеоника због тешког порођаја и обмотаног пупчаника око врата. Лечи се клиници за дечију неурологију због епилепсије као и у специјалној болници за церебралну парализу и неуролошки развој. Средства су му потребна за физикалне терапије, логопедске и дефектолошке третмане, МРИ дијагностику, као и за специјалистичке прегледе.

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!